"Учитель року 2021"

03.12.2020 09:43
Конкурс «Учитель року» – це один із етапів вияву професійного росту вчителя. Він дає можливість педагогу заявити про себе як про креативну, фахово компетентну, творчу особистість. Цього року в номінації «Українська мова та література» громаду представила КАЛІНІЧЕНКО Наталія Василівна, учитель української мови та літератури Шевченківського НВК.
З 17 по 19 листопада 2020 року на базі закладів освіти м.Глухів стартував перший (зональний) тур всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».
Учасниці конкурсу у дистанційному режимі пройшли тестування з фаху, педагогіки і психології, продемонстрували свою педагогічну майстерність у конкурсних випробуваннях «Майстер-клас» та «Дистанційний урок». Поділилися своїми напрацюваннями і творчими здобутками, показали високий рівень методичної компетентності, глибокі фахові знання та продемонстрували вміння використовувати інноваційні технології у педагогічній діяльності.
За підсумками трьох випробувань Наталія Василівна посіла ІІІ рейтингове місце і стала лауреатом першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021» в номінації «Українська мова та література».
Щиро вітаємо педагога, чарівну, творчу, креативну жінку. Бажаємо міцного здоров»я, невичерпної енергії, нових знахідок та подальшого професійного зростання.
Назад